Hmm.. den her blog

Ja nu har jeg haft den her blog i en måneds tid, og meningen var at den kun skulle handle om mad. Men jeg får mere og mere lyst til at skrive om… ja, så meget andet. Livet som mor, livet som ledig, kampen mod et vægttab og hvad der ellers optager mig og foregår i mit liv.

Så jeg overvejer stærkt at udvide emnerne her. Nu har jeg jo ikke rigtig nogle faste læsere endnu, så jeg kan sagtens skifte fokus. Men jeg synes alligevel det på en eller anden måde kræver lidt mod. Lidt mod til at skulle “udstille” og vise en stor del af sig selv her. Til skue for alle.

Men efter mange overvejelser tror jeg at jeg gør det. Prøver det af og ser hvad der sker. Jeg har altid nydt at skrive, og her er det jo en godt måde at komme i gang med det, og af med alle de tanker som kører rundt i hovedet på mig.

Der vil stadig komme opskrifter og lækker mad her på, da dette netop er en hobby og stor del af mit liv. 🙂

Håber i vil tage godt imod det hele.
Kram Kamilla

Mad på min måde

Hej og velkommen til min blog 🙂

Jeg synes det er virkelig sjovt at lave mad. At prøve nye ting af og blive inspireret af andre. Jeg har mange kogebøger og læser ofte i dem for inspiration. Jeg ser også mange madprogrammer på tv (okay måske lidt for mange). Men det er nu yderst sjældent, at jeg så følger disse opskrifter efterfølgende. Jeg bryder mig som regel ikke om at følge en opskrift slavisk og til punkt og prikke. Det synes jeg simpelthen er for kedeligt og uden kærlighed til madlavningen.

Desuden er en opskrift jo lavet ud fra en andens smag, og falder muligvis ikke i min. Nu er jeg også liiidt kræsen, og den kræsenhed gør, at der ofte er en ingrediens eller to i en opskrift jeg ikke ønsker at bruge. Jeg laver retterne på min måde, og det handler meget om at bruge de råvarer og krydderier som tiltager mig. Livet er simpelthen for kort til at lave mad, jeg ikke gider og spise selv.

Min madlavning er derfor som oftest uden mål og lidt på slump. Sådan lidt af det, et nip af det og en sjat af det tredje. Her på siden vil jeg alligevel forsøge, at lave mine retter om til opskrifter du kan følge. Dog er min opfordring, at du prøver sig frem efter din egen smag. Har jeg brugt et krydderi, som du ikke bryder dig om, så lad være med at putte det i. Kom hellere lidt ekstra i af det du bedst kan lide. Leg med opskrifterne og madlavningen.

God fornøjelse

Kamilla 🙂