Håndklædet i ringen.

En af de mange ting som er sket, mens jeg har været væk fra bloggen er, at vi har måtte smide håndklædet i ringen omkring det at jeg har været hjemmegående.

Det har bare i sidste ende været alt for hårdt og presset økonomisk, og selvom det var vidunderligt på alle mulige andre måder for os alle 3, så kan det bare ikke hænge sammen. Det er virkelig øv, træls og bittert at måtte erkende, men vi vil bare gerne have lov til at tage i bio eller købe en kop kaffe engang imellem, og undgå den evigt dårlige samvittighed når dankortet kører igennem.

Det er ikke fordi vi ellers har manglet nogle af de ting vi har skåret væk, så som tv. Og det er heller ikke noget vi vil vælge til nu. Det handler simpelthen om et lidt større råderum i den daglige økonomi, samt at starte en opsparing. Vi vil nemlig rigtig gerne snart flytte til noget større i Jylland 🙂 – og en flytning kræver nogle penge på kontoen.

Det her har så betydet, at jeg har meldt mig ledig, og nu er på dagpenge. Så må vi se, hvordan det går denne gang. Synes allerede jeg kan mærke presset, men forsøger at tage det stille og roligt, og ikke blive stresset over det igen. Det er nu altså bare ikke fedt at få penge uden at arbejde – det kommer jeg aldrig til at synes. Lige meget, hvor meget det så er min ret og noget jeg selv har betalt til i flere år.

Første møde er i morgen, og så håber jeg på at møde en venlig og forstående kontaktperson 😉

Kram Kamilla 🙂

Første uge som hjemmegående..

Nu har jeg i en uge været officielt hjemmegående. Selvom det lige kræver lidt tilvænning (hvilket jeg ikke havde troet), så har det bare været så rart.

Det er dejligt at jeg er gladere. Det er dejligt at jeg ikke har konstant dårlig samvittighed over ikke at søge job dagen lang, og derfor ikke prioritere datter og mand.

Den første uge siden påske er egentlig gået meget stille. Jeg har sørget for at passe lidt på mig selv, for efter 2 ugers sygdom var det tiltrængt. Og så har det bare været så dejligt at kunne være meget sammen med Madeline. 🙂
Ellers har jeg end masse planer for, hvad jeg skal have ordnet og lavet ved hjemmet det næste stykke tid. Men det hele skal nok komme. En dejlig dag af gangen 🙂

I dag har jeg hende den bette hjemme, så den står primært på leg og hygge. Herligt! Til hendes fødselsdag fik hun masser af gode sager, bla modellervoks – og det er bare et hit. Så det skal vi vist snart have fundet frem 🙂

God mandag til jer alle
– Kamilla

Scary… og helt fantastisk..

Jeg har sgu gjort det.! Netop nu har jeg frameldt mig dagpenge og slipper for de dumme regler. Så nu er jeg officielt en hjemmegående mor. Vildt nok.

Og hold nu kæft, hvor jeg glæder mig til det. Det er bare en fantastisk følelse af, at det her er rigtigt. Rigtigt for mig og min familie, lige nu. Ingen ved, hvor længe det skal være sådan her. Men jeg kan bare mærke at det er godt for os nu. 🙂

Det er lidt skræmmende med alt det vi skal vænne os til at undvære – såsom tv, ferier, ofte nyt tøj osv. Men det skal vi nok klare. Det kræver nok bare lidt tilvænning, og så bliver vi rige på så meget andet. Og det betyder mere lige nu.

Lækker måde at starte ugen og påsken ud.

God dag til jer alle – fra en virkelig happy camper 😉
– Kamilla