Dagens vækning

I morges blev jeg vækket af en lille stemme som gentagne gange råbte ” Mor, Mor jeg kan ikke lide den lille dims”. Jeg tænker, hvad er nu det for noget… Og trasker søvndrukken ind til Madeline.

Der finder jeg hende siddende krøllet helt sammen i fodenden af sengen og peger på væggen. Jeg kigger og ser en ret stor sort edderkop… SÅ er jeg temmelig vågen for jeg hader edderkopper. Jeg forsøger at lukke min sædvanlige reaktion med skrig, løb, panik og gråd ude så M ikke skal blive bange, og kalder på J. Mit ” Skat vågn op” var nok liiiidt mere insisterede og skingert end normalt, og den måde jeg fik M op af tremmesengen på, var nok også lidt hurtigere og omklamrede end ellers. 😉

Jeg sætter mig ind i vores seng med M, og J napper edderkoppen og den dør.  Tror jeg får forklaret noget med, at hun bare skal kalde på Far og så flytter han edderkopper. Hun kigger på mig og siger ” Mor, jeg ikke bange for den lille edderkop” . Nå nå, okay så…. Det er bare Mor her som er en tøsedreng eller hvad? 😉 Håber det blev klaret så hun ikke er bange fremover. Det er da bare fandens svært, at skjule sådan en dum frygt for hende.

– Kamilla 🙂

 

 

 

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

En mening om “Dagens vækning”

  1. Ha Ha . . . sjovt som man (næsten) kan tage sig sammen, når man bliver mor.
    Godt du har to rigtige mænd i huset!? 🙂
    kh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *