Bondegårdstur….

Madeline skal snart på bondegårdstur med dagplejen.. og end hel masse andre børn og pædagoger. Og selvom jeg ved, at hun får en mega god og sjov dag – så har jeg alligevel en utrolig stor knude i maven, der skriger til mig at det må hun da ikke!! Det kan hun da ikke!! Hun er jo alt, alt for lille.

Jeg har præcis den følelse i kroppen og hjertet, som man har den allerførste gang, man lader sit lille barn alene i institution. Der er en anden der skal holde øje med hende, sørge for hun har det godt og alt det der man jo synes man selv er allerbedst til. Nu ved jeg jo naturligvis, at hun har den sødeste og bedste dagplejemor, så her er mine bekymringer slet ikke.

Men for pokker..!!! Hun skal for det første ud og køre i bus helt uden mig, så skal hun opleve og nok prøve end masse sjove og lidt “farlige” ting, som jeg ikke får lov at se… og så er hun væk en hel dag, hvor jeg slet ikke kan træde til. Det er faktisk næsten ikke til at holde ud.

Hvorfor jeg har det sådan her.. det ved jeg egentlig ikke. Men jeg har på en eller anden måde, bare slet ikke lyst til at min lillebitte pige skal noget så stort. Det er helt vildt overvældende… men det er det nok faktisk kun for mig. For selvom hun spørger om jeg skal med på turen, så glemmer hun mig jo så snart bussen er kørt, og så er det bare mig som skal igennem dagen med en lille tåre i øjet lidt ondt i hjertet.

Hvor for er det lige, at man bliver så utrolig følsom og muligvis en smule pylret når man bliver mor?? Jeg har ingen forklaring – men en del af mig løber altid af sted med hende når hun er væk.

Vi krydser fingre for, at hun får en pragtfuld dag. Heldigvis er der lidt tid til endnu, så jeg kan nå at vænne mig til tanken 😉

Kamilla

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *