Madeline har fået en tidlig julegave

I lørdags holdte vi en slags jul med J’s forældre. En lækker julefrokost ude, og så hjem til os og hygge med julesnold, tændt juletræ og gavebytning. Det var en vildt hyggelig og dejlig dag, specielt for Madeline, som er helt pjattet med sin Farmor og Farfar. 🙂 Det er en rigtig fin måde at fejre julen med dem på, når vi nu ikke er sammen d. 24 i år.

Madeline fik også en af julegaverne fra J og jeg, da vi ikke kan have den med til Jylland og juleaften. Den var simpelthen for stor. Det var nemlig en løbecykel. En lyserød en af slagsen, da det var det damen have ønsket sig 😉 og hold op hvor var hun glad. Det var sjovt at se hende da hun åbnede, men det var endnu sjovere dagen efter, da hun var mere frisk og totalt klar på en tur udenfor.

Dog skulle vi lige en tur ud og købe en cykelhjelm først, for vi ville gerne have hende med ud og prøve, samt få lidt vejledning til sådan en. Denne måtte naturligvis også være pink, og skulle på med det samme. Så jeg køre fint rundt med hende i en indkøbsvogn mens hun havde den på, og det var med nød og næppe jeg fik den af hende, da vi skulle spise frokost bagefter 🙂 Ja så meget for hende der normalt er bange for nye ting, og specielt nogle der skal på hovedet. Dette gælder åbenbart ikke pink cykelhjelme 😉

Men det var jo bare super at hun var så ivrig. Derefter tog vi ud til hendes Moster og Onkel for en tur på cyklen, og jeg var lidt bange for at hun ville vælte en del. Det gjorde hun nemlig om aftenen da hun fik den og gav en prøvetur rundt i lejligheden. Men hun faldt da vist slet ikke….. måske en enkelt gang, men ellers gav hun den bare fuld gas, og der går da ikke mange dage før hun er det lille pink lyn 🙂

En meget lykkelig og stolt lille pige <3
En meget lykkelig og stolt lille pige <3
Der er fuldt fart på :)
Der er fuldt fart på 🙂

Så nu ved vi, hvad dagene mellem jul og nytår skal bruges på 😉

God aften
Kamilla 🙂

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *