Liste over basisvarer

Tidligere lavede jeg et indlæg om mit søndag ritual, omkring at planlægge den kommende uge. Dette var især om planlægningen af aftensmaden, med en madplan og indkøbsliste. På denne indkøbsliste findes der hver uge et udpluk af disse basisvarer. Naturligvis afhængig af, hvad vi er løbet helt tør for osv. Men jeg vil forsøge at lave en liste her til jer, så i også kunne få gavn af, altid at have noget på lager i spisekammer og køleskab. 🙂

Spisekammer:
Havregryn
Hvedemel
Fuldkorns hvedemel
En anden grov mel (Rugmel, speltmel, grahamsmel eller andet – jeg variere her)
Hørfrø
Solsikkekerner
Chiafrø
Råsukker
Flormelis
Flydende honning
Fast honning
Kakaopulver
Kokosmel og Kokosolie
Rosiner
Mandler
Fuldkornspasta
Evt. en anden slags pasta (Pt. ramsløgspasta og safranpasta)
Fuldkornslasagne plader
Fuldkornsris
Risottoris
Bulgur
Røde linser
Kokosmælk
Tomat pure
Hakkede tomater
Dåse majs
Tun i vand
Dåse makrel
Alverdens krydderier heriblandt groft og fint salt, samt peberkorn.
Olier – pt. rapsolie, citronolie og chiliolie (Jeg bryder mig ikke om olivenolie)

Køleskab:
Mælk
Smør – gerne to slags
Æg
Græsk yoghurt
Gær
Soya
Fiske/Østers sovs
Fond – pt. svampe og fiske (dette kan også selv laves og fryses)
Løg
Gulerødder
Tomater
Agurk
Frugt
Ingefær
Citron

Det er muligt jeg har glemt noget her (listen er jo alligevel lang), så sætter jeg det på så snart jeg kommer i tanke om det 😉
Ikke alt passer til alle, smag, livstil osv. er jo forskelligt. Men det kan da i hvert fald give et overblik, over hvad der er godt at have på lager så det altid er nemt og overskueligt, at få lavet mad. 🙂

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *