Søvnproblemer

hos hende den lille krudtugle.
Vi har faktisk kæmpet med søvn i flere uger nu. Kæmper med at Madeline skal sove igennem… igen.. for hun har egentlig altid været ret god til det der med at sove om natten. Om dagen – not so much 😉
Men nu fungerer det heller ikke om natten, og ret ud sagt er jeg ved at gå til af træthed og graviditet nogle dage. Det nytter jo bare heller ikke noget at J er oppe med hende hver nat, for han har jo et job at stå op til og passe. Så vi er simpelthen snart nødt til at få styr på det.

Så fredfyldt og stille for en gangs skyld ;)
Så fredfyldt og stille for en gangs skyld 😉

Det hele startede da Madeline var syg med meget høj feber i flere dage, i starten af december. Der blev hun puttet i vores seng, og sov der i nogle nætter. Både for hendes tryghed og får at vi kunne holde øje med hende om natten. Desværre har hun så lynhurtigt vænnet sig til at skulle falde i søvn i vores seng, og vi er først nu ved at kunne putte hende i sin egen seng som normalt.

Problemet er så, at hun i løbet af natten kommer ind til os og vil sove i midten. Det gør umiddelbart ikke noget, men når det sker hver nat og hun ikke er nem at få til at sove igen. Så er det altså bare skide hårdt. I nat var hun vågen i næsten 2 timer inden jeg fik hende til at falde i søvn. Da vi så ville flytte lidt på hende, så jeg også kunne få lov at ligge ned igen 😉 – vågnede hun straks op. Suk! Desuden er der ved at være ret trangt i sengen med tre personer og en stor gravid mave.

Middagslur i fars og mors seng <3
Middagslur i fars og mors seng <3

Hvordan fikser man lige sådan en situation? Hvis vi om natten vil have hende til at falde i søvn i sin egen seng igen, tager det også vildt langt tid. Som regel går det hurtigere når hun ligger hos os, og derfor tyer vi jo til denne løsning når kl. er 2-3 om natten. Der orker man ligesom ikke særlig mange kampe vel? 😉

Kom frisk med gode råd… men jeg tænker der bare ikke er en nem løsning her. Det kræver bare standhaftighed og udholdenhed fra J og min side.

God lørdag – fra en ret træt mig.. Zzzzz…
Kamilla 😉

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

2 meninger om “Søvnproblemer”

  1. Hvis det Jeres nærhed hun savner om natten, kunne I måske i en periode forsøge at sætte hendes seng ind ved siden af Jeres?

    1. Ja det kunne vi måske 🙂 Synes bare også det er en dum ting at vænne hende til, for lige om lidt kommer baby, som der skal være plads til, og det hele bliver lidt noget rod. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *