De første uger i børnehaven

Nu har Madeline gået i børnehave i 2 uger, og det går bare helt vildt godt. Jeg er så overrasket over, hvor fint hun har taget det og, hvor hurtigt hun er faldet til.
Der er stadig lidt med at hun skal lære alle børnene at kende og hun holder sig gerne til 2 af de voksne. Men der er bare ingenting med hende derovre ellers. Om morgenen når J afleverer hende, løber hun bare ind, og når jeg henter hende skal hun lige lege færdig eller vise mig noget, og har bestemt ikke travlt med at komme væk derfra. Så super dejligt 🙂

Stolt foran børnehaven :)
Stolt foran børnehaven 🙂

Hun har nu også prøvet at sove der nogle gange, og selvom det er kortere lure på kun 45 min hun har taget, så er det egentlig også gået rigtig fint. Hun vil gerne sove der og falder nemt i søvn, så skal de lidt længere lure nok komme når hun er mere tryg og vant til at sove i larmen fra de andre børn 😉

Nogle dage har hun haft en reaktion når vi så er kommet hjem, men det havde jeg bestemt også forventet. Enten så er jeg bare den dummeste og mest trælse mor man kunne forestille sig, ellers også får hun en stor tudetur, hvor hun skal putte og hænge helt vildt op ad mig. Begge dele tager vi med og håndtere som de kommer 😉 Jeg synes jo det er helt naturligt, at hun skal reagere på begge måder over at være et nyt sted, alle de indtryk hun får og de tanker der må køre rundt i hendes lille hoved. 🙂

Alt i alt er jeg faktisk vildt stolt af hende og glad for den måde de første to uger er gået. Selvom jeg ved der kommer dage, hvor hun ikke vil af sted og hellere bliver hjemme, så er sikker på hun nok skal blive super glad for at gå der 🙂

God aften

Kamilla 🙂

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *