Barselstanker

Efter vi havde fået Madeline, fik vi ret mange gæster og besøgene de første uger. Det var jo dejligt at vise den lille frem og det ville vi meget gerne. Dog var det, set i bagspejlet, nok lidt for meget for mig og måske os alle tre. Jeg havde jo en hård fødsel, og var egentlig ret meget i chok over alting de mange første uger efter. Så jeg burde have haft mere ro og tid alene med J og Madeline i den første tid efter.

Denne gang vil jeg derfor gøre tingene lidt anderledes. 🙂 Det er jo ikke fordi vi ikke er helt vilde for at vise den nye baby frem for alle, og jeg forstår godt at familie og venner meget gerne vil komme og se den lille nyfødte så hurtigt som muligt. MEN – jeg vil være godt dum hvis jeg ikke lærte af de “fejl” jeg gjorde sidste gang og ikke lytte bedre efter mig selv.

Desuden er det denne gang bare super vigtig, at der er mest fokus på, hvordan Madeline tager det at blive storesøster, for det kommer til at være en meget stor omvæltning for hende. Det er uden tvivl det aller, aller vigtigste for mig her. Og så vil jeg bare gerne prøve at have en bedre start denne gang, hvor jeg kan være mere rolig i at lære min nye rolle at kende. Denne gang som mor til to, der helt sikkert bliver en ny udfordring for mig.

En ret stor babybule efterhånden ;)
En ret stor babybule efterhånden 😉

Jeg håber selvfølgelig på en meget bedre fødsel denne gang, og det i sig selv vil gøre de første uger meget lettere og bedre at komme igennem for os end sidst. Og derfor har jeg forhåbentlig mere overskud på kontoen hurtigere. 🙂

Derfor må familie og venner denne gang vente lidt med at se babyen, indtil VI er klar til gæster og besøg, og derfor inviterer. Det håber jeg virkelig at alle forstår, men et eller andet sted kan jeg heller ikke tage andres følelser ind i den her beslutning, for de eneste som jeg skal sørge for og passe på i det her, er mine (snart) to børn, J og mig selv. <3

Kram
– Kamilla 🙂

Forfatter: KamillaRilla

Blogboss ;-) Kamilla - Mig, Mor, Hustru, Datter, Søster. Bor på Nørrebro. Uddannet indenfor Informationsvidenskab og Kulturformidling.

En mening om “Barselstanker”

  1. Hej. Det lyder meget klogt og velovervejet.
    Din søster gjorde et forsøg på det samme for deres familie for ca. tre uger siden.
    Vi vil jo alle gerne se jeres lille nye guldklump (og venter spændt), men når man selv har prøvet, hvor opslidende den slags barselsbesøg kan være, forstår jeg til fulde jeres ønske!
    Heldigvis kan vi da tale ærligt om tingene og jeg venter pænt til I inviterer – og så kaster jeg mig ind i MORMOR-bussen!
    Kæmpe knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *